Our address:

Seljanovo bb, Tivat, Montenegro
Email: info@waikikibeach-tivat.com

Have any questions?

info@waikikibeach-tivat.com

Call us:

Phone: +381 69 141 710

WELCOME TO YOUR SUMMER PARADISE

A perfect place to spend day and night in an Oasis of Happiness, starting with a massage by the sea followed by a refreshing swim in the bay and sunbathing in our comfortable sunbeds.

Defined as the place of wellbeing and sociability in Tivat, close to Porto Montenegro, our Waikiki Restaurant and Beach Club opened in June 2015. A privileged place located on the best bay front of Tivat, a quite sandy pebbled beach with 180º bay and mountain view.
 Waikiki is a hang out by the sea and a lifestyle concept with sea food, international cuisine & drinks, lounge, terrace, and amazing children playground.

Naša priča u nekoliko slika.

 Ove godine kompleks Waikiki je obogatio svoju ponudu prvenstveno sa ribljim restoranom "KONOPA" čija se ponuda uglavnom zasniva na svežoj ribi ali i ostalim specijalitetima od mesa. Uz riblji i mesni meni odlično se uklapaju vina iz Crne Gore, Srbije, Hrvatske, Italije i Francuske čiju selekciju su napravili izvrsni poznavaoci vina. Bitno je napomenuti činjenicu da je restoran "KONOPA" otvoren tokom čitave godine što ga čini odličnim mestom za organizovanje različitih vrsta proslava, banketa i poslovnih ručkova, ali isto tako ga čini idealnim mestom za svakodnevno uživanje u kvalitetnoj hrani u odličnom ambijentu kraj mora. Ono što je novina u ponudi kada je u pitanju restoran "KONOPA" je Dnevni meni koji uključuje čorbu, glavno jelo, salatu i dezert po neverovatnoj ceni.

 

Tokom sezone otvoren je Waikiki beach bar gde se mogu popiti najbolji kokteli na plaži na nekoj od udobnih lezaljki i gricnuti nešto iz menija koji u ponudi broji omlete, pice, paste, sendiče, slate i ostala laganija jela. 

Očekujemo vas da se družimo i dalje.

Vaš Waikiki tim.

Keep in Touch

Seljanovo bb, Tivat
Montenegro
Phone: +382 69 141 710
Email:info@waikikibeach-tivat.com

Our Business Hour

  Monday - Friday
  07h00 - 01H00

  Saturday & Sunday
  07h00 - 01H00

Trip Advisor